Connectez-vous pour commenter
22 - Haïku à Montsouris - autumn leaves
Shudrack
Autumn leaves at Montsouris
This is a golden tree
It's bright and it shines to me
But those leaves ain't no money
This is a golden tree
It's bright and it shines to me
But those leaves ain't no money