Poèmes en anglais
6 textes
-
SOLDIER CHILD
Christophe Paris
This morning dad gave me a gun He told me I was his rising sun This morning my dad gave me a gun He said that time for love was gone I'm ten I'm ...
-
FRESH FLESH PUPPET
Christophe Paris
Texte dur ( douloureux à écrire même physiquement ) en réaction à un fait divers, marre des prédateurs... Chères femmes nous ne sommes pas tous par...
-
GHOST LOVE
Christophe Paris
Hum...
-
BRAZILIAN
Christophe Paris
Ecrit pour des amis de la-bàs
-
LEAVE ME
Christophe Paris
Ecrit pour une copine qui souffre, sous couvert de masculin.
-
THE KING OF THE RING
Christophe Paris
I pray then I kill I give then I steal I kiss then I bite I say then I lie I smile then I cry I'm the king of the ring I'm th...